• 13.04.2024

Петьо Блъсков: За Добрите и Лошите. Разделена ли е България?

 Петьо Блъсков: За Добрите и Лошите. Разделена ли е България?

Колаж: BGreporter.info

Благодарение на истеричната, 24/7 пропаганда, на определен кръг медии, за някои от които реалността и фактите никога не са имали значение, а за останалите спряха да имат значение преди няколко месеца, в червата на много хора се загнезди усещането, че нацията е разделена на добри и лоши.

Добрите са тези, които блокират кръстовища, удрят възрастни жени, трошат автомобили, решават, чий бизнес да бъде бойкотиран и унищожен, хвърлят камъни, павета и бомби по полицаите, спират трафика на магистралите, връзват бесилки, носят ковчези, ръгат полицай с нож, заплашват със смърт, оскверняват национални символи и светини, заливат църкви и християнски храмове с боя, изпращат 130 служители на МВР в болниците, къртят жълтите павета, бълват лъжи ежедневно, лъжи които трябва да бъдат приемани като 100% истина иначе не си от тях. Те са кресливи, истерични, първосигнални, с нула визия за бъдещето и задължително правят всичко това в името на целия български народ и от името на целия български народ.

Затова на Добрите е позволено всичко.

Колаж: BGreporter.info

Лошите, някак си, са всички останали, които поставят под въпрос или не са съгласни по някакъв начин, с което и да е от действията и желанията на Добрите.

Добрите изискват абсолютно, безропотно съгласие от всички останали. Ако не го получат те подлагат клетника на публично унижение, което в днешно време се случва основно в социалните мрежи. Несъгласният моментално бива залят с обиди и става “платен”, “трол”, “мутра”, “слуга на мафията”, “боклук”и др. Заплахите със смърт или побой са абсолютно задължителни, имам стотици.

Водачът на Добрите се казва Румен и иска властта на България сега и веднага. Моментално. Редовни избори след няколко месеца не му се чакат.

Той е поставен на поста, който заема, за да обединява нацията, но откакто е на него прави всичко възможно да я разделя. Той си има собствени цели, които е твърдо решен да постигне. На всяка цена. Дори и кървава. Той е от социалистическата партия. Той казва, че всички други са крадци, а само той не е. Той има богати приятели, които му помагат в това дело.

Румен е патологичен нарцисист, егоцентрик и има тежки комплекси.

Преди около 100 години в град Мюнхен, провинция Бавария на Ваймарската република се появява друг подобен лидер. Той обаче се е казвал Адолф. Адолф също е патологичен нарцисист с колосално его и дълбоки комплекси и иска властта сега и веднага. Той също казва, че всички останали са крадци, но той не е. Той също е от социалистическата партия. Той също има богати приятели, които му помагат в делото.

Той също събира 2000 души негови съмишленици да хвърлят камъни по полицаите и да стрелят по тях. Те също оскверняват и рушат църкви, синагоги и храмове. Те също изискват от всички да бойкотират определени бизнеси на определени хора, драскат по витрините им и ги унищожават. Те също държат всеки да е съгласен с тях, те също агресивно нападат всеки, който постави под въпрос идеологията им. Те също връзват бесилки и заплашват със смърт. Те също са кресливи, истерични и казват, че правят всичко в името на германския народ.

Те също са били Добрите.

Колаж: BGreporter.info

Аз вярвам обаче, че сходствата между тези лидери ще приключат дотук. Иска ми се да го вярвам. Всеки средно интелигентен българин вижда какво всъщност представляват Добрите. Проблеми има. Много. Има и решени проблеми. Също много. Медиите контролирани от Добрите успяха да излъжат България, че е разделена на две. Бъдете спокойни, не е. Лъжат ви.

България ще пребъде въпреки спасителите си. Честит празник!

Автор: Петьо Блъсков

Свързани публикации