• 13.04.2024

Виктор Димчев:Ще търпим още и още опити да ни оправят, докато не се намери някой хал с дълга коса, готов да замени гологлавите спасители

 Виктор Димчев:Ще търпим още и още опити да ни оправят, докато не се намери някой хал с дълга коса, готов да замени гологлавите спасители

Виктор Димчев направи ретроспекция за политическите подкрепи през годините. Той припомни, че Радев е бил издигнат от Борисов за ръководен пост в армията, а Мая Манолова за омбудсман. Вижте какво написа още продуцентът във Фейсбук.

Стефан Софиянски ще подкрепи Стефан Янев на изборите.
Сетих се за Румен Йончев, който направи едни след други Кунева, Бареков и Бабикян депутати. Дялан камък.
Кирил Петков ще получи подкрепа от Бойко Рашков, дългогодишен кадър на БСП.
Илияна Йотова, която преди също беше в БСП, сега е против Кирил, но подкрепя Румен Радев, който беше издигнат на важен пост в армията от Бойко Борисов, по времето когато Борисов беше беше издигнал Мая Манолова, която след това стана омбудсрам.
Какво даде БСП на президента, освен Решетников и президентшната, може би никога няма да разберем, както никога няма да разберем какво си говориха на кафето Доган и хората на Иванов.
Големите са така, не им се разбира много. Междувременно ще търпим още и още опити да ни оправят, докато най-сетне не се намери някой хал с дълга коса, готов да замени гологлавите спасители.
Следете социологията в края на революционните две лета. Това ще пренапише бъдещето (им).
Може и да е отнесено, но и те ще бъдат, при това съвсем скоро.

Свързани публикации

None found