• 04.12.2021

„Бог от машината“ прави избори

 „Бог от машината“ прави избори

Колаж: BGReporter.info

В машинните избори, никой няма да ви брои бюлетините. Така предвижда законът приет в последните дни на 45 Народно събрание. Закон предложен от „революциониите партии“ и главно ИТН.

Това което пускате в урната няма значение, дори повече – забранено е да се брои!

Важно е какво, ще каже “Бог от машината”… Това е пътят, истината, светлината, и…прозрачността на „нещо- то от другото“, което ще получите на 11 юли.

Автор: Цветан Фиков

Сталин е казал, че

„Няма значение кой – как гласува, а кой – как брои.“

На тези избори, ще брои машината. Дали, ще брои гласували или резултати това, ще се реши после според желанието което, ще диктуват от някъде на „Бог от машината“.

За да се манипулира „Бог от машината“ е не е нужно интернет.

Това е мнението на всички топ експерти по кибер сигурност, с които разговаряхме по темата. Той – „бог“ ще си получи СМС-а с резултата на картата директно, в края на изборният ден и когато я мушнем да източим протокола във флашката или на хартийката за СИК – „Магията започва да се случва“, както пееха в рекламата на една лотарийна игра превзела до скоро всяка спирка и ъгъл, да ви „търка“ паричките.

На урната, ще може да се снимате. Тя е затова е там. Друга роля не ѝ е отредена в тези избори, както и на съдържанието ѝ. Не забравяйте, че то – съдържанието е табу!

Там на урната всички политици, ще се изредят в поклон на „Бог от машината“, под блясъка на светкавиците от камери и фотопапарати, за да ви убедят, че вашият глас е важен. Но ще пропуснат да ви кажат, че машината ще реши, за кой е важен той.

Трябва ли да се доверим сляпо на “Бог от машината”?

Според мен, не! Не е нормално, честно и прозрачно, щом няма проверка! Няма гласуване, щом не се броят бюлетини.

Защо е забранено в закона броене на отрязъци в урните? Според мен, освен манипулация – друг отговор няма.

50 дни няма отговор и от никой политик! Няма и от нито една институця, а ЦИК просто следва закона…

#Кой иска да открадне изборите? На този въпрос си отговорете сами!

Свързани публикации